Sponsor Update!

Voor de tweede dag op rij goed nieuws voor wat betreft de sponsoring van ons BeNe-League team! Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden: zonder sponsoren is ijshockey op top niveau niet mogelijk in Eindhoven!

De nieuwe sponsor heet First Trust Global Portfolios en zal evenals de gisteren aangekondigde sponsor Eaton Vance ook zichtbaar zijn op ons sponsor en networking platform Finance For Hockey.

First Trust Global Portfolios is bekend om zijn beleggingsfondsen en AlphaDex platform waarop zij diverse beleggingsstrategien uitvoeren. First Trust Global Portfolios richt zich op particulieren, ondernemingen, stichtingen maar ook op institutionele beleggers.

Voorzitter Jan Willem van Stuijvenberg is blij met wederom een sponsor uit de financiĆ«le sector. Het Finance For Hockey platform weet steeds meer mooie namen uit de sector als sponsor aan zich te binden en dat geeft – om in beleggingsterminologie te blijven – een positief momentum! First Trust Global Portfolios: zeer veel dank voor de support aan ons platform en team!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.