Sponsor Update!

Zonder sponsoren is ijshockey op top niveau (BeNe-League) niet mogelijk. Wij zijn daarom zeer verheugd met – en vooral ook heel trots op – de komst van Eaton Vance als sponsor van ons team. Eaton Vance heeft zijn hoofdkantoor in Boston en belegt vermogens voor particulieren, ondernemingen, stichtingen, beleggingsfondsen en grote institutionele partijen. Eaton Vance is één van de oudste vermogensbeheerders van de Verenigde Staten en belegt momenteel ruim 400 miljard dollar voor haar klanten.

Eaton Vance zal uiteraard ook zichtbaar zijn op ons sponsor en networking platform Finance For Hockey. Finance For Hockey is een platform voor vermogensbeheerders en financiële dienstverleners die zich richten op de Nederlandse markt. Het platform is non-profit en gebruikt alle opbrengsten t.b.v. ons BeNe-League Team. Het in 2015 opgerichte platform organiseert jaarlijks een event in Amsterdam. Onderstaande foto’s zijn gemaakt op ons laatste event in Huize Frankendael.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.