Sponsor Update: Verheijen Service & Onderhoud!

Wederom goed nieuws voor wat betreft de sponsoring van het team: Verheijen Service en Onderhoud!

Verheijen Service en Onderhoud verzorgt installatie, onderhoud en storingsdienstverlening voor uw verwarmingsapparatuur in Eindhoven en omgeving. Je kan bij Verheijen Service en Onderhoud terecht voor onderhoud, service en installatie voor alle merken en typen keukengeisers, badgeisers, cv-ketels en combi-ketels. Verheijen Service en Onderhoud bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en is vanaf het eerste begin al actief als service- en installatiebedrijf binnen de verwarmingsbranche. Verheijen Service en Onderhoud werkt voor particulieren en professionele partijen.

Samengevat: een top sponsor voor het team waar je als fan direct terecht kan voor bijvoorbeeld het onderhoud je cv-ketel! We raden dit van harte aan! Op de website: http://www.verheijenservice.nl/ kan je je snel en eenvoudig aanmelden voor een CV ketel service abonnement!

We zijn natuurlijk heel blij met deze nieuwe sponsor en heten de werknemers en relaties van Verheijen Service en Onderhoud van harte welkom tijdens onze wedstrijden.

Tip: Koop nu alvast je seizoenkaart in onze ‘E-Ticket Shop‘! Deze kost slechts €50 voor een heel seizoen! Een enkele wedstrijd kost €7.50, dus een seizoenkaart is er zo uit!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.