TLC Eindhoven

Sinds het seizoen 2013/2014 organiseren wij trainingen voor de jeugd. Dit begon met de zogenaamde ‘Pro Trainingen’ waarbij spelers uit het eerste team onder leiding van hun trainer / coach training gaven aan de jeugd. Dit werd zeer goed ontvangen en was een groot succes.

In seizoen 2016/2017 hebben wij dit verder uitgerold en zijn we een initiatief gestart onder de naam: TLC Eindhoven. Dit staat voor “Top League Class Eindhoven”.

Zoals de naamgeving al suggereert is het de bedoeling om jonge, talentvolle spelers te begeleiden naar hun entree tot de ‘Top League’. Ook ondersteunen wij hen graag wanneer zij op jonge leeftijd de stap naar het buitenland willen maken.

Iedere woensdag en vrijdag ochtend verzorgen wij – onder TLC vlag – voorschoolse trainingen van 06:45h tot 07:45h. Deze trainingen worden gegeven door top coach Larry Suarez. Ook onze technisch directeur Marc Visschers – die toeziet op de kwaliteit van het programma – staat regelmatig op het ijs. Marc maakte al op zijn 15e zijn debuut in het eerste team van Nijmegen. Hij speelde 18 seizoenen eredivisie en zat vele jaren in het Nederlands team. Marc was bondscoach bij jong oranje en ‘last but not least’: Marc is de hoogst gekwalificeerde ijshockey trainer van Nederland. Voor deze training hanteren wij toelatingseisen omdat het rendement alléén optimaal kan zijn wanneer zowel de trainer als de spelers op niveau zijn.

Voor de spelers die niet in aanmerking komen om mee te doen met de TLC groepstraining verzorgen wij in kleine groep lessen op maat. Vaak met als doel om uiteindelijk toch te kunnen aanhaken.

Wij zijn er bijzonder trots op dat reeds 4 spelers – die bij het TLC betrokken zijn – inmiddels de Nederlandse competitie zijn ontgroeid en nu deelnemen aan de Duitse competitie. Deze spelers trainen nog steeds bij het TLC wat het niveau van het TLC ten goede komt.

Interesse in TLC Eindhoven? Neem dan contact op via info@eindhoven-kemphanen.com