Sponsor Update: Cardo Premium!

Het BeNe-League team van de Kemphanen heeft er weer een sponsor bij: Cardo Premium! Cardo Premium hebben we leren kennen via onze verdediger / aanvaller Koen Bakker die bij hen een op maat trainingsprogramma volgt! We zijn natuurlijk heel blij met deze sponsor en hopen de trainers en medewerkers van Cardo Premium te mogen verwelkomen de thuiswedstrijden van aankomend seizoen!

Wie en wat is Cardo Premium?

Het concept van Cardo Premium Sports Club(CPSC) is gebaseerd op het onderscheidend vermogen en bestaat uit een unieke formule, bestaande uit: ‘’persoonlijke aandacht & begeleiding waar beleving en discretie centraal staan’’. CPSC werkt enkel en alleen op afspraak, leden moeten de uren die zij willen komen sporten inplannen. Het idee hierachter is dat de tijd van de klant kostbaar is en men in discretie traint met de juiste aandacht en begeleiding, waaronder Personal Training, Small Group Trainingen en Bootcamps. Trainen bij CPSC is geen normaal trainingsuur, maar moet als een beleving worden ervaren. Van beginnende sporter tot topsporter, iedereen is welkom bij deze club en wordt onder professionele begeleiding geholpen zijn of haar doel te bewerkstelligen.

Wat betekent CPSC voor Koen Bakker?

Koen kwam bij deze club binnen met de wens om boven zichzelf uit te stijgen en fitter te worden dan ooit te voren. De komende 3 jaar staan in het teken van ijshockey en alles zal daarvoor wijken. Wij bij CPSC gaan samen met Koen aan de slag voor zijn ultieme doel, ‘’de fitste versie’’ van hemzelf. Hij zal hierbij intensief worden begeleidt door een van de gecertificeerde trainers binnen deze club.

‘’Vanaf het moment dat ik ben gestart ben CPSC, ben ik zelf alleen maar in een stijgende lijn gegroeid! De begeleiding en de sfeer die er hang straalt alleen maar professionaliteit uit en dat is wat je als topsporter nodig hebt! Dit is ‘de’ perfecte locatie om mezelf klaar te stomen voor het aankomende seizoen’’

Hoe ziet dit trainingstraject eruit?
Op dit moment is Koen, zoals dit zo mooi wordt gezegd, off-season. Dit houdt in dat hij een aantal maanden ‘vrij’ is tussen het huidige en het nieuwe seizoen in. Wanneer het seizoen loopt is hij in-season. Off-season is de beste tijd om functionele spiermassa op te bouwen, aan te komen in gewicht en het lichaam te acclimatiseren aan deze verschillende trainingsadaptaties.

Om Koen zo fit mogelijk te krijgen zullen de eerste weken bestaan uit zware krachttraining, waarbij continu overload (verzuring) wordt gecreëerd en op deze manier dankzij supercompensatie (het verbeterende herstellend vermogen van het lichaam) zijn spiermassa te vergroten. Hierdoor komt zijn algehele krachtsniveau hoger te liggen dan de vorige seizoenen. Wanneer Koen dit eerste doel heeft bereikt zal er steeds sport specifieker worden getraind. Dit houdt in dat we gaan toewerken naar het begin van het seizoen en de ‘brute kracht’ gaan omzetten naar het spel op het ijs. Dit zal door coördinatie-, plyometrie-, functionele- en krachttraining gebeuren.

Daarnaast zal Koen gaan werken met een persoonlijk gemaakt voedingsschema, wat ervoor zal zorgen dat Koen het maximale uit dit trainingstraject haalt. Zonder een uitgebalanceerd voedingsschema is het doel namelijk onbereikbaar. In dit voedingstraject zal Koen door de trainers van CPSC intensief worden begeleidt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.