Gebroeders Mike en Stef Overweg bij Kemphanen

Mike Overweg

Stef Overweg

Eindhoven heeft twee belangrijke spelers vastgelegd voor de defensie van het team uit de Lichtstad.

De 25 jarige international, Mike Overweg komt over van Amsterdam, nadat hij eerder seizoenen lang uitkwam voor Kemphanen en tussendoor een seizoen in Tilburg speelde. Technisch Directeur Marc Visschers is erg blij met de twee nieuwe aanwinsten; “Mike is een verdediger die ervaring met zich meeneemt. Daarnaast een speler die goed past binnen onze selectie en een belangrijke plek in de verdediging krijgt toebedeeld. Met Stef halen we een fysiek sterke speler aan die daarnaast beschikt over een werklustige instelling. Iets wat juist in onze selectie de afgelopen twee seizoenen meer nodig is.”

Mike Overweg zelf over zijn terugkeer bij Kemphanen: “Eindhoven heeft vorig jaar laten zien dat ze met de top mee kunnen draaien. Ik heb er vertrouwen in dat we met het team dat er nu staat en met Larry Suarez als coach de lijn van vorig jaar kunnen doortrekken. Hopelijk zorgt dit er ook voor dat er steeds meer supporters de weg naar de ijsbaan kunnen vinden. Naast een competitief team heb ik het altijd naar mijn zin gehad in Eindhoven. Ik kijk uit naar het weerzien met m’n oud teamgenoten en dat ik weer met m’n broer Stef in één team kan spelen.”

De jongere broer van Mike, is de 23 jarige Stef Overweg. Afgelopen twee seizoenen kwam hij uit voor Amsterdam en deelde het afgelopen seizoen met z’n broer in de hoofdstad.

In de twee seizoen op BeNeLeague niveau kwam de sterke verdediger uit op 13 punten. Stef heeft zin in zijn nieuwe avontuur bij Kemphanen: “Eindhoven heeft een ambitieuze doelstelling en ik ben er op gebrand om hier alles aan te doen om dit te verwezenlijken. Met Larry Suarez hebben we een topcoach en hoop ik dat ik mezelf kan door ontwikkelen als speler/verdediger. Daarnaast ook erg cool dat ik weer samen met m’n broer kan spelen. Heb er enorm veel zin in!”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.