Roderick van den Hout verlengd bij Kemphanen

Het bestuur heeft de 21-jarige voormalige jeugdinternational Roderick van den Hout wederom vastgelegd.

De rechtshandige verdediger zorgt ervoor dat de defensie meer body en fysiek krijgt. Van den hout speelde voor zijn komst in de WSHL in de USA voor Oklahoma en daarvoor een aantal jaren in Turnhout.

Afgelopen seizoen verzamelde Roderick van den Hout in 21 wedstrijden 17 punten (8 goals en 9 assists). Roderick wil aankomend seizoen laten zien een stabiele factor in de verdediging te zijn. Van den hout legt uit: “Ik ben blij dat ik weer voor Kemphanen mag uitkomen. Met het team wat we hebben, de nieuwe aanvullingen daarop en de nieuwe coaching staf kunnen we een flinke stap maken. Het belangrijkste voor het team is dat de coach elke speler een rol gaat geven waar je het maximale uit moet halen en dan kan het weleens een erg mooi en succesvol seizoen gaan worden…”

Voorzitter Jan Willem van Stuijvenberg is ook erg blij met de verlenging van Roderick van den Hout: “Roderick is een slimme speler met een goed spelinzicht. Hij weet bijna altijd haarfijn en accuraat uit te leggen waar en wanneer het mis gaat of beter kan. Afgelopen seizoen leidde dat soms ook tot frustratie en dat drukte zijn rendement. Roderick kennende verwacht ik dat hij onder leiding van Larry Suarez hier geen last van zal hebben en daardoor een enorme sprong voorwaarts zal gaan maken. Niets ten nadele van Willem vd Kraak overigens! Roderick is voorts een speler die ook buiten het ijs meedenkt en zich inspant voor het team en het ijshockey in brede zin. Afgelopen seizoen haalde hij eigenhandig een sponsor binnen en gaf hij een aantal zeer goede trainingen bij het TLC (‘Top League Class’ annex onze interne opleiding voor de zeer gemotiveerde jeugd). Ik zie daarom zeer naar uit om ook komend seizoen weer met Roderick te werken.”

De seizoenkaarten zijn weer te koop! Slechts €50 voor een vol seizoen! Een seizoenkaart koop je in onze E-Ticket shop op www.eindhoven-kemphanen.com. Dat is een koopje aangezien reguliere thuiswedstrijden – net zoals vorig seizoen – €7,50 gaan kosten. Het aantal wedstrijden zal vergeleken met seizoen 2016/2017 hoger liggen omdat Kemphanen in seizoen 2017/2018 wel mee gaat doen met de beker.

Ben jij een echt gemotiveerde U14 of U12 speler en heb je interesse om komend seizoen echt stappen voorwaarts te maken; dan is ons TLC wellicht iets voor je. Wij werken met top trainers zoals Marc Visschers en Larry Suarez die worden bijgestaan door spelers zoals Roderick van den Hout. Er zijn trainings mogelijkheden op maandag middag: 1545h – 1645h, woensdag ochtend: 0645h – 0745h en vrijdag ochtend: 0645h – 0745h. Voor meer info of om je aan te melden stuur een email naar info@eindhoven-kemphanen.com Let op: niet iedereen kan worden toegelaten tot het TLC daarom werken wij met selectie trainingen. Na 2 trainingen wordt besloten of dat de betreffende speler in aanmerking komt. De meest voorname criteria hierbij zijn motivatie, mentaliteit en inzet.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.