Goalie Deniz Mollen blijft bij Kemphanen!

Eindhoven Kemphanen heeft inmiddels de kernspelers weten binnenboord te houden en met het aanblijven van hetzelfde goalieduo, lijkt de selectie steviger dan eerder tevoren.

Het bestuur is zeer content met het aanblijven van International Deniz Mollen, die overeenstemming heeft bereikt voor het seizoen 2017/2018.

De 24-jarige doelman, is geboren en getogen in Eindhoven en speelde tot twee seizoenen geleden voor zijn club. De getalenteerde goalie speelde in Tilburg en won in dat eerste uitstapje gelijk de beker en het kampioenschap. Een seizoen later kwam hij uit voor het Belgische Turnhout en ook maakt hij al 3 seizoenen deel uit van de voorselectie van het Nederlands Team.

Technisch Directeur Marc Visschers over het aanblijven van Mollen; Deniz heeft afgelopen seizoen laten zien een verschil in prestatie te kunnen maken voor ons team. Hij is een meer volwassen persoon geworden en toonde in sommige wedstrijden aan dat hij deze kan winnen. Daar moet nu meer consistentie in komen en de taak voor onze coach Larry Suarez om ons goalieduo dit meer aandacht te geven. Van beiden wordt veel verwacht aankomend seizoen, daar we ons willen nestelen in de top vier van de BeNeLeague.”

Deniz Mollen over zijn verlenging bij ZIJN club: “Ik ben erg dankbaar en tevens verheugd om nog een seizoen toe te voegen aan deze mooie club en deze groep spelers. Ik verwacht een meer professioneler klimaat met de nieuwe hoofdcoach en hierin kunnen we met onze kwaliteit mogelijk boven onszelf gaan uitstijgen. Ik heb veel vertrouwen in de gehele organisatie en wil dit seizoen iedere wedstrijd gaan winnen. Dat zorgt voor een positieve omgeving en geeft nog meer vertrouwen om te willen blijven winnen!”

De seizoenkaarten zijn weer te koop! Slechts €50 voor een vol seizoen! Een seizoenkaart koop je in onze E-Ticket shop op www.eindhoven-kemphanen.com. Dat is een koopje aangezien reguliere thuiswedstrijden – net zoals vorig seizoen – €7,50 gaan kosten. Het aantal wedstrijden zal vergeleken met seizoen 2016/2017 hoger liggen omdat Kemphanen in seizoen 2017/2018 wel mee gaat doen met de beker.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.