Sponsor Update | Maatwerk Kopers Keuze verlengt sponsor contract!

Maatwerk Kopers Keuze verlengt zijn sponsor contract en verhoogt de bijdrage! We zijn daar natuurlijk heel blij mee. We willen onze aanvaller Koen Bakker bij deze nogmaals bedanken voor zijn bemiddeling in deze!

Maatwerk Kopers Keuze levert aan bedrijven en consumenten luxe, kwalitatief hoogwaardige afbouwproducten voor woningen. Denk hierbij aan binnendeuren, designdeuren, voordeuren, buitendeuren, deurbeslag, maatwerk schuifkasten, kozijnen, zonwering, insectenwering, gevelbekleding, keukens, garagedeuren, etc.

Website Maatwerk Kopers Keuze: http://mkkbrabant.nl/

Ook interesse om sponsor te worden van het Eindhovense ijshockey op het hoogste niveau? Wij hebben mooie sponsor pakketten en leveren goede exposure! Voor meer info stuur een email naar: info@eindhoven-kemphanen.com

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.