Kayo van Zoest en Tom Messie verwachten topseizoen!

Kayo van Zoest

Kayo van Zoest

Tom Messie

Tom Messie

Het bestuur heeft weer een aantal spelers vastgelegd voor het komende seizoen. Vandaag maken we bekend dat de 22-jarige aanvaller Kayo van Zoest en de 23-jarige aanvaller Tom Messie de selectie verder vorm gaan geven.

Van Zoest komt uit de eigen opleiding en maakte in het seizoen 2014/2015 zijn debuut in de toenmalige Eredivisie. Afgelopen seizoen verzamelde de rechtshandige winger 15 punten (4 goals en 11 assists) in 24 wedstrijden.

Kayo heeft veel zin om komend seizoen een goed seizoen te gaan draaien. Zijn reactie hierover: “Ik ben trots en blij dat ik voor het 4e seizoen op rij voor de Kemphanen mag spelen. We moeten nu verder op de eerder ingeslagen weg en hard werken zodat we het elke tegenstander moeilijk kunnen maken als ze tegen Eindhoven moeten spelen. Met vrijwel de gehele bestaande groep van afgelopen seizoen, een aantal nieuwe aanvullingen en een nieuwe hoofdcoach heb ik hier alle vertrouwen in.”

Klik hier voor het C.V. van Kayo van Zoest.

Tom Messie kent zijn roots in Utrecht. Tom verhuisde in seizoen 2010/2011 naar het toenmalige Nationale trainingscentrum in Eindhoven en kwam uit voor het CTO. Inmiddels – 7 seizoenen verder – is Tom Messie niet meer weg te denken uit het Eindhovense.

Tom Messie was als rechtshandige aanvaller het afgelopen seizoen goed voor 14 punten (7 goals en 7 assists) in 24 wedstrijden. Messie kampte 3 seizoenen geleden met een hersenschudding en speelde in 2014/2015 een niet volledig seizoen op lager niveau, om verder te herstellen. Afgelopen seizoen ging het prima en hij wil komend seizoen laten zien dat hij nog meer kan bijdragen aan het team. Messie hierover: “Dit seizoen verwacht ik meer van mezelf, maar ook van het team. Met de nieuwe topcoach en met zijn ervaring, zullen we slimmer en effectiever gaan spelen. Dit zal ook gaan terugkomen in de resultaten. Mijn prognose is dan ook een lange playoff-run!”

Klik hier voor het C.V. van Tom Messie.

Voorzitter Jan Willem van Stuijvenberg over de aanstelling van Kayo van Zoest en Tom Messie: “Beide zijn echte Kemphanen. Tom en Kayo zijn sympathieke jongens met een ijshockeyhart. Ze zijn elke wedstrijd gemotiveerd en gaan van nature voor het beste resultaat. We zijn blij beide spelers voor Eindhoven te hebben kunnen behouden!“

De seizoenkaarten zijn weer te koop! €50 voor een vol seizoen. De seizoenkaart koop je in onze E-Ticket shop op www.eindhoven-kemphanen.com. Dat is een koopje aangezien reguliere thuiswedstrijden – net zoals vorig jaar – €7,50 kosten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.