Broers Mike & Nick Verschuren blijven bij Kemphanen!

Mike Verschuren

Mike Verschuren

Nick Verschuren

Mike Verschuren

Nick Verschuren

Nick Verschuren

Het BeNe-League ijshockeyteam van LummusLed Kemphanen heeft een belangrijke slag geslagen, binnen de selectie voor het komende seizoen. De internationals en Eindhovenaren in hart en nieren – Nick Verschuren en Mike Verschuren – tekenen bij voor het seizoen 2017/2018!

Beide aanvallers zijn geboren en getogen in Eindhoven en speelden bijna hun hele carrière voor de club uit de Lichtstad. De oudste broer, Nick Verschuren maakte eerder uitstapjes in Geleen, Zweden en twee seizoenen geleden bij Turnhout. Beiden maakten twee seizoenen tevens hun debuut bij het Nederlands Team.

Beiden broers speelden afgelopen seizoen samen in één lijn met voormalige import Danielius Nomanovas en dat toonde veel rendement. Nick Verschuren werd afgelopen seizoen topscoorder met 66 punten (34 goals en 32 assists) in 23 wedstrijden. Hij eindigde tevens op de 11e plaats op de nationale lijst van topschutters.

Zijn jongere broer, de 24 jarige Mike Verschuren had afgelopen seizoen een zeer productief seizoen en zorgde voor veel dreiging naar de goal, veel gretigheid in zijn spel en ontregelde de tegenstander met zijn slimme provocaties. Hij kwam in 16 wedstrijden tot (11 goals en 18 assists) 29 punten.

Het bestuur is blij met het behoud van beiden, als kostte het energie om tot een tevreden overeenkomst te komen vanuit beide kanten. Technisch Directeur Marc Visschers licht toe: “Nick en Mike zijn geliefde spelers in het Eindhovense en weten dat ze een belangrijke rol kunnen spelen in het team. Als organisatie hebben wij verantwoordelijkheid naar alle spelers, staf, fans, sponsoren en betrokken partijen. Wij kijken breder en individuele spelers kijken wat meer naar hun eigen situatie. Dat geeft soms wat meningsverschil en onbegrip, echter het gezamenlijke doel heb ik persoonlijk nooit losgelaten. Soms is het vasthouden aan principes niet altijd het beste en hierin hebben beide partijen gekeken naar de meest passende oplossing. Het resultaat mag er zijn en Nick, Mike en wij zijn er enorm content mee. Dat is waar het uiteindelijk om gaat!”

Mike Verschuren voegt er het volgende aan toe: “Gelukkig zijn m’n broer Nick en ik er uitgekomen. Er was belangstelling vanuit andere clubs waar we serieus over nagedacht hebben. Toch besloten om komend seizoen voor Kemphanen te gaan spelen. Zoals het er nu naar uitziet, kan ik in Oktober al wedstrijden gaan spelen, ik ben intensief met mijn herstel bezig bij Topsupport en loop voor op schema. Het afgelopen seizoen hadden we een compleet team, met veel motivatie en goede sfeer. Mijn verwachting is dat het komend seizoen beter gaat worden, met de aanvullingen die erbij komen. Mijn persoonlijke doel is om kampioen te worden en ik ga daar helemaal voor!”

Nick Verschuren sluit af met de volgende woorden: “Mike en ik hebben veel zin om samen aankomend seizoen te gaan pieken bij Eindhoven. We gaan verder waar we vorig seizoen aan zijn begonnen, dit seizoen met nog meer passie en vechtlust om ons doel te bereiken, namelijk voor het kampioenschap te gaan!”

Hieronder het overzicht van beide spelers;

Nick Verschuren – http://www.eliteprospects.com/player.php?player=25597Mike Verschuren – http://www.eliteprospects.com/player.php?player=68302

Vanaf vandaag zijn ook de seizoenkaarten weer te koop! €50 voor een vol seizoen. De seizoenkaart koop je in onze E-Ticket shop op www.eindhoven-kemphanen.com. Dat is een koopje aangezien reguliere thuiswedstrijden – net zoals vorig jaar – €7,50 kosten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.