Boris Ševo, Sebastián Kragt en Jorn van Gestel zijn vastgelegd.

Jorn van Gestel

Sebastián Kragt

Boris Ševo

Een drietal spelers zijn vastgelegd voor komende seizoen. De selectie heeft breedte nodig en deze drie spelers krijgen de mogelijkheid om hun ijstijd te verdienen bij hoofdcoach Larry Suarez.

Het gaat om drie verdedigers. De 22-jarige Boris Sevo en de twee 18-jarigen jeugdinternationals Jorn van Gestel en Sebastian Kragt.

Sevo komt uit de eigen opleiding, terwijl Kragt en Van Gestel hun oorsprong uit respectievelijk Amsterdam en Tilburg kennen. Sebastian Kragt kwam al eerder uit voor het toenmalige NIJA talentenprogramma en maakte twee seizoenen geleden de overstap al naar het BeNeLEague team uit de Lichtstad. Jorn van Gestel daarentegen werd afgelopen seizoen op het laatst toegevoegd vanuit Tilburg en kende nog relatief weinig ijstijd. Beide spelers zijn gehaald voor de continuïteit en toekomst binnen Kemphanen. Boris Sevo zal komend seizoen echt definitief gaan doorbreken en moet een vaste waarde binnen de selectie worden op de verdediging bij Eindhoven Kemphanen.

Technisch Directeur Marc Visschers over het drietal: “Boris Sevo maakte twee seizoenen geleden indruk, was in het bijzonder fysiek goed opgewassen tegen het niveau van de BeNe-League, daarnaast ook verdedigend erg sterk. Afgelopen seizoen werd hij deels ingezet als forward en dat is niet zijn ding. Boris is een echte verdedigende verdediger met simpele oplossingen en een sterk fysiek. Hij zal komend seizoen een vaste waarde moeten worden in de verdediging.

Sebastian Kragt en Jorn van Gestel zijn nog wat jonger en zullen op het hoogste niveau een serieuze kans krijgen om hun ontwikkeling verder vorm te geven.”

Voorzitter Jan Willem van Stuijvenberg: “De selectie begint al aardig compleet te raken. Het is goed om deze 3 ook komend seizoen weer terug te zien! De komende week zullen wij nog meer namen bekend gaan maken waaronder wederom een setje gebroeders!”

Vanaf vandaag zijn ook de seizoenkaarten weer te koop! €50 voor een vol seizoen. De seizoenkaart koop je in onze E-Ticket shop op www.eindhoven-kemphanen.com. Dat is een koopje aangezien reguliere thuiswedstrijden – net zoals vorig jaar – €7,50 kosten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.