Koen Bakker op missie bij Kemphanen: “We gaan het iedereen ontzettend moeilijk maken!”

Het bestuur heeft 23-jarige voormalige jeugdinternational Koen Bakker wederom vastgelegd.

De boomlange speler is geboren en getogen in de regio Eindhoven en speelde het merendeel van zijn carrière voor de club uit de Lichtstad. Eerder maakte hij uitstapjes naar Canada en Turnhout maar verlengd nu vol overtuiging zijn samenwerking met Kemphanen.

Bakker verzamelde afgelopen seizoen in 20 wedstrijden 4 goals en 2 assists en is gebrand om aankomend seizoen te gaan pieken.

Voorzitter Jan Willem van Stuijvenberg is erg blij met de verlenging van Koen Bakker: “Koen is onbetwistbaar belangrijk op het ijs, maar ook daarbuiten! Het publiek en de sponsoren mogen hem graag. Ook de jeugd waardeert de trainingen die hij af en toe voor het TLC geeft.”    

Koen Bakker over zijn eigen verlenging bij Kemphanen: “Dit seizoen verwacht ik veel van ons team, als we de gedrevenheid van afgelopen seizoen meenemen naar komend seizoen met de juiste tactiek,  gaan we als team heel ver komen en gaan we het iedereen ontzettend moeilijk maken!.”

Vanaf vandaag zijn ook de seizoenkaarten weer te koop! €50 voor een vol seizoen. De seizoenkaart koop je in onze E-Ticket shop. Dat is een koopje aangezien reguliere thuiswedstrijden – net zoals vorig jaar – €7,50 kosten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.