Goalie Junior van den Hout 3e seizoen bij Kemphanen!

Eindhoven Kemphanen heeft voor het aankomende seizoen ook Junior van den Hout vastgelegd.

De 25-jarige doelman – die de afgelopen twee seizoenen ook al speelde voor het eerste team van de Kemphanen – wil aanstaande seizoen gaan strijden voor een plek als eerste goalie.

Van den Hout speelde eerder in Duitsland voor Ratingen en in Canada (GMHL) voor de Knights of Maeford. In Nederland speelde hij voor Tilburg, Amsterdam en Turnhout. 

Kemphanen technisch Directeur Marc Visschers over het wederom vastleggen van Van den Hout: “Met Junior hebben we een gemotiveerde goalie die voor elk team in de league de eerste goalie zou kunnen zijn. Junior heeft in het verleden weleens kritiek gehad, maar in zijn laatste twee seizoenen heeft hij zonder twijfel gezorgd voor een hele mooie bijdrage aan het team en de organisatie. Wij zijn erg blij met zijn verlenging. Aan Junior is er nu de oprechte kans om hoofdcoach Larry Suarez te laten zien wat hij kan en zo zijn speelminuten te verdienen.”

Junior van den Hout is duidelijk over het aankomende seizoen: “Ik ben blij dat ik voor het derde seizoen verbonden ben aan deze mooie club. Afgelopen seizoen heb ik een goede strijd gehad met Deniz Mollen en heb daar een prima gevoel aan over gehouden. Voor aankomend seizoen ben ik zeer gemotiveerd en hoop ik met het team een stap dichter bij finales of zelfs een kampioenschap te komen. Met het aanstellen van een topcoach kan dit haalbaar worden voor Kemphanen!”

Voorzitter Jan Willem van Stuijvenberg: “Junior is vanaf zijn eerste minuut bij Kemphanen en ware Haan geweest. Kemphanen was meteen zijn team en zo zagen de andere spelers in het team hem ook vanaf dag 1: als een Kemphaan. Junior heeft ook off-ice veel voor ons betekend. Hij dacht mee over sponsoring en was een motiverende, positieve kracht in de kleedkamer. Ik ben blij dat hij er weer bij is en wens hem veel succes.”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.