Ook de gebroeders Kluijtmans tekenen bij.

Ook Lucca en Damian Kluijtmans zullen komend seizoen weer uitkomen voor Eindhoven. De broers spelen al hun hele ijshockey-leven voor de Kemphanen en zien er naar uit om komend jaar onder Larry Suarez een volgende stap te gaan zetten.

De linkshandige Forward Lucca Kluijtmans kwam in de seizoenen 2015/2016 en 2016/2017 ook al voor het 1ste team van Eindhoven uit. Ook in de nationale selectie U18 en nu U20 is hij een vaste waarde. Afgelopen seizen maakte Lucca zich voor ons verdienstelijk met 6 goals en 7 assists. Lucca heeft inmiddels ook ervaring opgedaan als trainer voor de jeugd. Deze trainingen worden door de jeugdige spelers enorm gewaardeerd en de vooruitgang is duidelijk zichtbaar.

Damian – die net zoals zijn broer een linkshandige forward is – kwam in de seizoenen 2014/2015, 2015/2016 en 2016/2017 uit voor ons 1ste team. Met name het laatste seizoen verraste hij ons met een enorme sprong voorwaarts in rendement, mentaliteit en inzet. Damian maakte een forse stap vooruit en liet een mooie, stabiele performance zien die niet onderhevig was aan het belang van de wedstrijd. Onder de 14 goals en 10 assists die Damian het afgelopen seizoen maakte zaten een aantal belangrijke game-changers. Met name zijn stabiliteit zal ons ook komend seizoen weer gaan helpen.

Het had zomaar zo kunnen zijn dat de gebroeders Kluijtmans ergens anders heen waren gegaan. Interesse was er immers genoeg, maar toch blijven beide heren voor Eindhoven spelen. Damian en Lucca hierover: “Wij zijn Hanen in hart en nieren en daar komt gelukkig weer een jaar bij!”.

Het bestuur en de technische staf zijn verheugd met hun positieve keuze en wensen Damian en Lucca veel succes het komende seizoen.

Houd onze website goed in de gaten want de komende dagen worden er meer namen bekend gemaakt! Tevens zal de online voorverkoop van onze seizoenkaart spoedig aangekondigd worden!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.