Jeugdinternational Jorn van Soest weer Kemphaan!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…. zo luidt het spreekwoord. Onze BeNe-League organisatie heeft afgelopen seizoen geïnvesteerd in een belangrijk programma: TLC (Top League Class). Dit programma staat in het kader van jeugd- / talentontwikkeling. Het TLC gaat ook aankomend seizoen 3 keer per week trainen! Het TLC staat los van de jeugdvereniging en de deelnemers bestaan enkel uit serieuze, potentiële jeugdspelers die in de nabije toekomst mogelijk kunnen uitkomen voor het eerste team uit de Lichtstad!

Het bestuur heeft voor het eerste team een duidelijke missie en kijkt elk seizoen kritisch of het spelers in de selectie dient te behouden of eventueel moet vervangen. Dit gaat uiteraard met de juiste motivatie en heeft alles te maken met een juiste teamsamenstelling, maar vooral ook – en steeds meer – met de juiste instelling en mentaliteit van spelers. Voor de hoofdcoach zijn dit key factoren waarmee hij moet werken om het sportieve doel voor aankomend seizoen te verwezenlijken.

De 18-jarige Eindhovense jeugdinternational Jorn van Soest is een school-voorbeeld voor de jeugd die nu deelneemt aan het TLC. Jorn werd vorig seizoen als 17-jarige speler al toegevoegd aan de selectie van het eerste team en zal ook komend seizoen weer één van de spelers zijn in het eerste team! Jorn is een speler die veel potentie heeft en ook belangrijk is voor de continuïteit van Eindhovens bloed.

Technisch Directeur Marc Visschers over Van Soest: “Jorn heeft het afgelopen jaar erg goed gedaan. Hij kreeg voldoende ijstijd om zich verder te ontwikkelen en heeft met zijn 18 jaar nog veel upside in zich. Hij is de Eindhovense toekomst, erg leergierig en laat zijn waarde gelden op het ijs. Belangrijk dus…”

De rechter-winger verzamelde in 19 wedstrijden 8 punten, waaronder 3 goals en 5 assists. Daarnaast liet hij slechts 6 strafminuten noteren. Dat is iets wat de nieuwe hoofdcoach Larry Suarez graag zal terugzien bij elke speler!

Het bestuur wenst Jorn van Soest heel veel succes het komende seizoen en heeft hoge verwachtingen van dit talent!

Is Jorn ook jouw voorbeeld en heb je interesse in  het TLC? Mail dan naar: info@eindhoven-kemphanen.com

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.