Jong Oranje verdediger Niek van der Meulen tekent ook bij!

Eindhoven Kemphanen heeft de 20-jarige jeugdinternational, Niek van der Meulen wederom gecontracteerd.

Niek van der Meulen was in zijn eerste seizoen voor de Kemphanen een verdienstelijk speler. Dit zowel ‘on-ice’ als ‘off-ice’. In twintig wedstrijden kwam de talentvolle verdediger tot 1 goal en 3 assists. Van der Meulen kwam afgelopen seizoen tevens uit op het WK voor junioren U20 div.2A in Estland. Onder de bondscoach Theo van Gerwen werd een 5e plaats behaald van de in totaal 6 deelnemende teams.

Van der Meulen begint aankomend seizoen dus aan zijn tweede avontuur in Eindhoven. Voor dat hij naar Eindhoven kwam speelde hij voor Groningen en Heerenveen.

Technisch Directeur Marc Visschers over zijn verlenging bij de club uit de Lichtstad: “Niek heeft afgelopen seizoen laten zien goed mee te kunnen op BeNe-League niveau. Daarnaast is Niek ook een jongen met ambitie en zal hij onder zijn nieuwe coach Larry Suarez hard moeten blijven werken om zijn ontwikkeling en ijstijd verder door te kunnen laten groeien.”

Voorzitter Jan Willem van Stuijvenberg over Niek: “Afgelopen seizoen is Niek ook achter de schermen betrokken geweest. In het kader van zijn opleiding hielp hij ons met marketing en PR. Dit was niet zonder resultaat! Ook de trainingen die hij voor ons gaf aan de jeugd werden zeer positief beoordeeld. Ik ben blij dat we Niek er weer bij hebben. Niek heeft precies de mentaliteit waar wij – en zoveel anderen – naar op zoek zijn.”

Zelf is de geboren Groninger ook enthousiast over zijn verblijf bij Eindhoven: ”Mijn eerste seizoen bij de Kemphanen was een geweldig seizoen. Zowel op het ijs als daarbuiten. De mensen rondom de organisatie hebben er voor gezorgd dat ik nog een seizoen hier kan blijven. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen en de samenwerking met een topcoach. Hopelijk kunnen we met de nieuwe groep een volgende sportieve stap maken!”

C.V. van Niek van der Meulen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.