Kemphanen verliest haar grootste fan & grondlegger: Jos de Haan

We hebben het trieste nieuws tot ons gekregen dat op 24 januari j.l. Jos de Haan is overleden. Jos de Haan zou dit jaar 93 jaar worden en is tot op het laatst actief, enthousiast en betrokken gebleven. Jos de Haan heeft aan de fundamenten gestaan van het ijshockey in Eindhoven. Reeds in 1967 – de naam Kemphanen bestond toen nog niet eens – startte hij de ijshockeyschool en werd kort daarop ook voorzitter. Een rol die hij bijna 20 jaar succesvol en vol enthousiasme heeft bekleed. Jos de Haan heeft altijd bijzondere aandacht gehad voor de jeugd en opleiding. Onder zijn leiding werden ook de grote successen geboekt. In de jaren 70-90 regende het kampioenschappen. Naast zijn enorme inzet over zo’n bijzonder lange periode was hij ook een belangrijke sponsor en groot fan. Ook het huidige Kemphanen werd – tot op de dag van vandaag – door hem zowel financieel als moreel ondersteund. In zijn leven heeft Jos de Haan slechts enkele van de wedstrijden moeten missen en zonder enige twijfel kan dan ook gesteld worden dat Kemphanen deze week haar grootste fan heeft verloren. Wij wensen zijn familie en alle betrokkenen heel veel sterkte en bedanken hem voor zijn bijzondere bijdrage aan deze mooie sport.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.