Home Match | Zo 29-Jan-’17 17:00h | LummusLED Kemphanen vs GIJS Groningen!

Kom kijken naar Top League IJshockey in Eindhoven! Op zondag 29 januari spelen onze LummusLED Kemphanen om 17:00h in het IJssportcentrum Eindhoven tegen GIJS Groningen! LummusLED Kemphanen heeft zich definitief geplaatst voor de play-offs! Het is voor onze kansen in de play-offs belangrijk om zo hoog mogelijk te eindigen en dus ‘moet’ er gewonnen worden van GIJS! Dat is minder eenvoudig dan het er in eerste instantie uit ziet. GIJS mag niet onderschat worden en won onlangs nog met 7-2 van de Red Eagles!!! Het wordt dus spannend en we kunnen alle support goed gebruiken!

Een ticket voor deze match kost slechts €7.50 en is vanaf nu te koop in onze online E-Ticket shop. Betaal je ticket snel en eenvoudig met iDEAL. Het wordt steeds drukker bij onze wedstrijden dus bespaar wachttijd aan de kassa en kies voor een E-Ticket!

Let op: Jeugdleden van Eindhoven Kemphanen & Tilburg Trappers hebben gratis toegang tot deze wedstrijd wanneer zij hun jersey dragen!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.