Koop nu alvast je ticket voor LummusLED Kemphanen vs Amstel Tijgers!!!

Kom kijken naar Top League IJshockey in Eindhoven! Op zaterdag 18 februari spelen onze LummusLED Kemphanen om 20:15h in het IJssportcentrum Eindhoven tegen de Amstel Tijgers!!! Dit is de laatste reguliere thuis wedstrijd voordat de play-offs beginnen! En natuurlijk moeten wij deze match gewoon winnen! Dit maakt onze uitgangspositie in de play-offs sterker. Het zal echter niet zomaar gaan: De Amsterdammers zijn immers niet vergeten hoe wij hen eerder dit seizoen in eigen huis met 01-12 tot op het bot hebben vernederd… Dat beloofd dus wat… Om de sfeer er extra in te brengen zal metal band ‘Metal Slap’ (We don’t give a Puck) LIVE voor de muzikale ondersteuning zorgen!!!

We merken dat er veel belangstelling is voor deze wedstrijd en raden daarom aan om nu alvast een E-ticket te kopen. Een E-ticket voor deze match kost slechts €7.50 en is vanaf nu te koop in onze online E-Ticket shop. Je betaalt er snel en eenvoudig met iDEAL.

Let op: De play-offs van de BeNe-League zijn begin maart! Wij zijn hiervoor definitief geselecteerd! Zodra het speelschema definitief is zullen wij direct starten met de online verkoop van tickets. Een seizoenkaart geeft alleen toegang tot de reguliere wedstrijden en dus ook seizoenkaarthouders moeten voor de play-offs een ticket kopen. Houd onze website en Facebook dus goed in de gaten!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.