Makar Korotchenko gaat naar Duitsland!

Mooi nieuws: Makar Korotchenko gaat naar Duitsland! Ook Makar is het Nederlandse IJshockey ontgroeid en slaat zijn vleugels uit. Hij gaat spelen op het hoogste niveau in Duitsland voor EV Füssen in de leeftijdscategorie U17. Wij (TLC-Eindhoven) zijn trots hier een actieve rol in gespeeld te hebben en wensen Makar het allerbeste. En, Makar: als je komend seizoen eens een paar dagen vrij bent en je hebt zin om wat extra te trainen dan ben je natuurlijk altijd zeer welkom!

A special ‘Thank You’ gaat naar Larry Suarez die inmiddels al bij heel wat transfers van jonge talenten naar het buitenland betrokken is geweest.

Heb jij ook ambitie en kan je wat, meld je dan aan voor de voorschoolse trainingen van het TLC. Als het er in zit dan helpen wij je graag om ook de stap naar het buitenland te maken. De ‘support’ vanuit de bond is op dit vlak helaas wat mager: In plaats van een felicitatie kwam er in het geval van Makar een gepeperde factuur die eerst even betaald moet worden voordat ze de transfer goedkeuren…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.