TLC – Update

Het TLC (Top League Class) is begonnen aan het tweede trainingsblok van het seizoen 2018/2019. Dit blok loopt van begin januari tot en met eind maart 2019. Op het ijs staan Larry Suarez, Tom Messie en Marc Visschers. Wij zijn heel trots dat deze top namen betrokken zijn bij het TLC. Larry Suarez en Tom Messie verzorgen de groepstrainingen waarbij de focus vooral ligt op het verder ontwikkelen van ‘in game skills’. Marc Visschers verzorgt de individuele trainingen waarbij de focus vooral daar ligt waar voor de betreffende speler het hoogste rendement valt te behalen.

Het TLC is een ‘Pre School’ programma. Onze trainingstijden voor dit tweede trainingsblok zijn:

Woensdag IJstijd van 06:45h tot 07:45h

Vrijdag IJstijd IJstijd van 06:45h tot 07:45h

Voor de groepstraining geldt een eenvoudige selectieprocedure. De individuele trainingen gaan in overleg / zijn maatwerk. Voor meer info stuur even een e-mail naar info@eindhoven-kemphanen.com


November 2018 – Individuele Training door Marc Visschers

November 2018 – Groep Training door Larry Suarez
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.