TLC-er Corné van Stuijvenberg naar Youth Olympic Games!

TLC-er & Ex Kemphaan Corné van Stuijvenberg is geselecteerd om deel te nemen aan de Youth Olympic Games. Deze worden januari 2020 gehouden in Lausanne. Nederland stuurt 3 jongens en 4 meisjes naar deze spelen. Bij de jongens zijn dat Dylan Wesseling, Corné van Stuijvenberg en Ryan Kölgen en bij de meisjes Kimberly Collard, Iris van Houten, Roos Karst en Sanne Claessens.

Corné van Stuijvenberg #28 Füchse Duisburg

Corné van Stuijvenberg is begonnen bij de Kemphanen (U10 t/m U16). Vorig seizoen maakte Corné de overstap naar Duitsland en ging spelen voor de ‘Kölner Haie’ (U15). Dit seizoen speelt Corné ook in de Duitse competitie en komt hij uit voor Füchse Duisburg (U17). Sinds de oprichting in seizoen 2013/2014 traint Corné bij het TLC-Eindhoven. Omdat de TLC trainingen vroeg in de ochtend voor school plaats vinden zijn deze goed te combineren met school en zijn team in Duisburg.

Corné van Stuijvenberg – 19-12-2020

Op 19 december was overdracht van de olympische jeugdspelers vanuit de bonds naar het IOC NSF. Zij worden begeleid door Chef de Mission Marianne Timmer en vertrekken dinsdag 7 januari 2020 naar Lausanne. Het TLC wenst Corné veel succes in Lausanne.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.