Perry Muller von Czernicki: ook in seizoen 17/18 een vaste waarde bij Kemphanen!

Eindhoven Kemphanen heeft zijn meest ervaren speler weten te behouden. Oud-international en verdediger Perry Muller heeft zich nogmaals verbonden met het Eindhovense ijshockey op het hoogste niveau!

De toevoeging van Muller geeft de defensie ervaring en leiding. De 43-jarige aanvoerder van het team van afgelopen seizoen kijkt er naar uit om met hoofdcoach Larry Suarez een volgende stap te gaan zetten. In 20 wedstrijden had hij 23 punten: 6 goals en 17 assists. Voor Eindhovense begrippen was zijn aantal strafminuten met 32 gering.

Perry Muller is inmiddels het boegbeeld van het Eindhovense ijshockey en is belangrijk voor de sturing binnen de selectie. Hij maakte zijn debuut op het hoogste niveau in het seizoen 1993/1994 bij het toenmalige Chip Market Eindhoven. Later verkaste de veteraan naar Tilburg voor 3 seizoenen (van 1998 tot 2001). Ook speelde hij een seizoen voor Turnhout maar kwam telkens terug op het oude nest.

Muller kwam uit op drie WK’s en promoveerde met Nederland in 1999 terug naar de zogenoemde B-poule. Technisch Directeur van Eindhoven Kemphanen Marc Visschers was destijds zijn nationale teamgenoot en is erg blij met zijn verlenging bij het BENELiga team. Visschers: ”Perry heeft de afgelopen seizoenen veel waarde toegevoegd. Hij had een hoog rendement zowel op het ijs als in de kleedkamer. Het afgelopen jaar zette hij zijn ervaring ook in om jeugd talenten te trainen (TLC). Ik vind het bijzonder dat hij op deze leeftijd nog zo makkelijk mee kan. Perry is erg fit is voor zijn leeftijd en is breed inzetbaar.”

Hieronder de uitgebreide link naar de CV van Perry Muller;

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=191826 — with Perry Muller von Czernicki.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.