TLC Informatieavond | Dinsdag 16 Mei om 20:00h | Meld je nu aan!

Op dinsdag 16 mei organiseren wij een informatieavond over het TLC. Zoals eerder bekend is gemaakt zal het TLC komend seizoen worden uitgebreid en gaan wij de jeugd talenten uit de regio meerdere keren per week training geven. Wij hebben hiervoor jeugd talent trainer Marc Visschers ingehuurd die wordt bijgestaan door een aantal andere kwaliteits trainers.

De informatieavond wordt gehouden bij onze sponsor Phenom-World. De ontvangst is vanaf 20:00h waarop om 20:15h de voorlichting zal beginnen. De adresgegevens zijn:

Phenom-World | Dillenburgstraat 9T | 5652AM Eindhoven

De avond is bedoeld voor zowel ouders als spelers. Wij richten ons in de basis op de betere, sterk gemotiveerde spelers van de geboortejaren 2005, 2004 en 2003. Wanneer je interesse hebt om naar deze avond te komen stuur dan even een email naar: info@eindhoven-kemphanen.com en geef daarin ook even aan met hoeveel mensen je aanwezig wilt zijn. Iedereen met ambitie is welkom!

Met sportieve groet, Het Bestuur.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.