Willem van de Kraak: Bedankt voor alles en heel veel succes in Den Bosch!

Na 2 succesvolle seizoenen zet hoofdcoach Willem van de Kraak – voorlopig – een punt achter zijn Eindhovense avontuur. Komend seizoen zal hij als hoofdcoach de Red Eagles gaan versterken. Wij wensen hem daar daar natuurlijk heel veel succes.

Wij willen bij deze Willem bedanken voor de mooie bijdrage die hij heeft geleverd aan het team. Het hoofddoel wat wij ons gesteld hadden: de play-offs halen wist hij glansrijk te behalen. De spelers, het bestuur en de staf vonden het geweldig om met en voor hem te werken. Willem hebben we leren kennen als betrouwbaar, gedreven en vooral ook als een harde werker met een groot hart voor de sport.

Bijzondere succes momenten waren bijvoorbeeld de 1-12 winst uit tegen Amsterdam en de 8-6 winst thuis tegen Herentals.

Willem: Thanks!!! & Good Luck in Den Bosch!!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.