Schrijf je nu in voor de ‘Top League Class’ van Eindhoven Kemphanen BeNe-League!

Heb jij ambitie en ben je van geboortejaar 2004, 2003 of 2002? Schrijf je dan nu in voor de ‘Top League Class’ van de Eindhoven Kemphanen BeNe-League organisatie! Stuur je email naar: info@eindhoven-kemphanen.com

Beste ijshockey speler,

De Eindhovense BeNe-League organisatie: Stichting Support Eindhoven IJshockey (SSEIJ) gaat definitief van start met de ‘Top League Class’!!! Afgekort TLC. Goed nieuws dus voor alle gedreven, talentvolle spelers voor wie ijshockey geen recreatie is, maar een manier van leven…

Zoals de naamgeving al suggereert is het de bedoeling om jeugdige spelers uit de regio te begeleiden naar hun entree op het hoogste niveau (Top League). In Nederland is dat momenteel de BeNe-League. Komend seizoen gaat het TLC 3 maal per week training geven aan spelers die in de basis de potentie hebben om op termijn toe te treden tot de BeNe-League of wellicht zelfs daarbuiten.

Voor deze trainingen hebben wij Marc Visschers ingehuurd. Marc is de hoogst gekwalificeerde ijshockey trainer van Nederland. Marc heeft als geen ander ervaring met het trainen van jonge talenten en heeft ook ervaring in de voormalige Eredivisie, jong oranje en de huidige BeNe-League.

De ijstijden van het TLC voor het seizoen 2017/2018 zijn:

Eindhoven Maandag van 15:45h tot 16:45h
Eindhoven Woensdag van 06:45h tot 07:45h
Eindhoven Vrijdag van 06:45h tot 07:45h

Ben jij dus een talentvolle speler van het geboortejaar 2002, 2003 of 2004 en is ijshockey voor jouw een manier van leven? Wil jij over een paar jaar op top niveau mee spelen en wil je daar alles voor doen? Geef je dan nu op en stuur een email naar: info@eindhoven-kemphanen.com. Wij zullen dan direct contact met je opnemen. Bij twijfel kan het zo zijn dat je eerst 1 of 2 selectie-trainingen moet doen.

In april is er een informatieavond voor alle spelers / ouders die zich hebben opgegeven. Na opgave ontvang je hiervoor spoedig een bericht.

Vriendelijke groeten, Bestuur SSEIJ.

Wanneer het TLC voldoende deelnemers heeft en er een breed draagvlak is zal het TLC in de toekomst ook een regionaal talententeam starten. Dit bij voorkeur in de Duitse jeugd competitie omdat deze een betere voorbereiding geef op het spelen in bijvoorbeeld de BeNe-League. Voor het aankomende seizoen (2017-2018) willen wij echter vooral een training centrum zijn dat voor alle regionale talenten open staat ongeacht of dat deze nu voor Kemphanen of andere teams spelen. Trainen bij het TLC is een investering in jezelf met een positieve spin-off naar je team. Het switchen van team tbv het TLC is iets wat wij eerder afraden dan aanmoedigen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.