Sponsor Update | Tech For Hockey | Usono!!!

In 2015 werd het sponsor platform ‘Finance For Hockey‘ opgericht. Dit non profit platform haalt geld op t.b.v. ons BeNe-League team. Het platform is gericht op vermogensbeheerders en dienstverleners die op de Nederlandse institutionele markt hun producten willen afzetten. Dit platform is een groot succes en heeft inmiddels zeer gerenommeerde, internationale namen aan zich weten te binden. Finance For Hockey organiseert ieder jaar een mooi event in Amsterdam waarvan de gehele opbrengst naar het team gaat!

In navolging op het succes van ‘Finance For Hockey’ zijn wij nu ook ‘Tech For Hockey‘ gestart. Het Eindhovense high tech bedrijf en elektronen microscoop specialist PhenomWord is onze ‘launching sponsor’ op dit platform. PhenomWorld is al 2 seizoenen een belangrijk sponsor van het team!

Recentelijk hebben wij ook de high tech start up Usono bereid gevonden om deel te nemen. Usono houdt zich bezig met ultrasound oplossingen t.b.v. de gezondheidszorg. Usono heeft een uniek product ontwikkel – ProbeFix – wat het mogelijk en eenvoudig maakt om continue ultrasound opnames te maken bij een bewegend persoon. Wij zijn trots en blij met deze nieuwe sponsor op het ‘Tech For Hockey’ platform en heten de medewerkers en relaties van Usono van harte welkom bij onze wedstrijden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.