LummusLED Kemphanen schrijft IJshockey Geschiedenis en wint uit tegen de 020-Tijgers met 1-12!!!

Zaterdag 05-november speelden de LummusLED Kemphanen uit tegen Amsterdam. De verwachting was dat deze match gewonnen zou kunnen worden. Zeker met de sfeer, mentaliteit, kwaliteit en inzet die er dit seizoen in het Eindhovense team zit. Maar, dat wij deze uitwedstrijd zouden gaan winnen met 1-12 dat had niemand van te voren kunnen bedenken! Onze Eindhovense jongens schreven met deze monsterzege op Amsterdam dan ook ijshockey geschiedenis!

Het team van 020 werd in hoog tempo van het ijs gespeeld. Afgezien van een paar korte momenten hadden de Amsterdammers weinig tot niets in te brengen. In de eerste periode werd er 4 maal gescoord door Eindhoven: Kayo van ZOEST op aangeven van Koen BAKKER, Danielius NOMANOVAS op aangeven van Nick VERSCHUREN en Mike VERSCHUREN, Damian KLUIJTMANS op aangeven van Tom MESSIE en Danielius NOMANOVAS op aangeven van Damian KLUIJTMANS en Nick VERSCHUREN.

In periode 2 werd de 0-4 voorsprong voor Kemphanen verder verruimd tot 1-7. De goals werden gemaakt door Lucca KLUIJTMANS op aangeven van Roderick van den HOUT, Damian KLUIJTMANS op aangeven van Jorn van SOEST en Jorn van GESTEL en Roderick van den HOUT op aangeven van Niek van der MEULEN. Het enige doelpunt wat 020 in deze wedstrijd wist te maken viel in deze periode en kwam van Josh PRUDDEN op aangeven van Marcel KARS.

7-1 is tegen de 020-Tijgers in principe al een uitslag om van te dromen, maar het team rook bloed en zag de kans schoon om de Amsterdammers “compleet op te rollen”. In periode 3 werd het uiteindelijk 1-12!!! Goals werden gemaakt door Roderick van den HOUT, Perry MULLER VON CZERNICKI op aangeven van Nick VERSCHUREN en Danielius NOMANOVAS, Mike VERSCHUREN op aangeven van Danielius NOMANOVAS en Marek PITKA, Danielius NOMANOVAS op aangeven van Nick VERSCHUREN en Marek PITKA en de laatste goal kwam van Marek PITKA op aangeven van Damian KLUIJTMANS.

Een avond om nooit te vergeten!!!

Voor het After Match Interview met Lucca Kluijtmans: <click-here>

14907267_1333672559989977_2592833790328220708_n

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.