Sponsor Update: Trattoria Farci!

13Wederom goed nieuws op het sponsor vlak: Het Italiaanse restaurant Trattoria Farci uit Tilburg gaat ons BeNe-League team ondersteunen!

Trattoria Farci is te vinden op het Ketelhavenplein 49 in Tilburg. Dit plein ligt bij winkelcentrum de Reeshof. Trattoria F4arci is een restaurant met een authentieke passie voor de Italiaanse keuken, cultuur en natuurlijk de Italiaanse gezelligheid. Eigenaresse Marcella Farci heeft Italiaanse roots. De familienaam Farci komt oorspronkelijk uit Sardiniƫ. Als dochter van een Italiaanse vader en Nederlandse moeder vindt Marcella het prachtig om in haar Tilburgse restaurant de Italiaanse traditie voort te zetten.

De keuze voor ijshockey en dan in het bijzonder voor Eindhoven heeft alles te maken met onze goalie Junior van den Hout. Junior werkt namelijk bij Trattoria Farci en eigenaresse Marcella Farci wil hem graag ondersteunen bij zijn sport. Marcella is onder de indruk van Junior zijn energie, talent en vooral ook mentaliteit. Marcella vindt dat Junior haar steun meer dan verdient.

Trattoria Farci sponsort een volledig nieuwe goelie uitrusting en houdt zelfs rekening met het ijshockey bij de planning van Junior zijn werkzaamheden! Zo kregen wij nu al het verzoek om alle trainingstijden en wedstrijden door te geven zodat maximaal rekening kan worden gehouden met Junior zijn top sport.

Het bestuur en de technische staf zijn zeer blij met de ondersteuning van Trattoria Farci. Wat Trattoria Farci doet voor Junior is bijzonder en getuigt van grote klasse. Trattoria Farci: enorm bedankt voor jullie support!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.